Main Navigation
Main Content
Sidebar
Regisztráció
Bejelentkezés
Toggle navigation
Aktuális
Archívum
Értesítések
Rólunk
Folyóiratról
Beküldések
Szerkesztőbizottság
Kapcsolat
Keresés
Főoldal
Archívum
Évf. 19 szám 3-4 (2024)
Megjelent:
2025-01-28
Egészség és táplálkozás
Az ételintolerancia területén ismert enzimek felmérése
Balázs Brigitta, Nyiri Viktória, Varró Boglárka
11-22
PDF
A kisüzemi tejtermelés életképességi kérdései
Szilágyi Szabina, Horváth József
23-31
PDF
Munkahelyi környezet és emberi erőforrások
A visszajelzés és kommunikáció hiánya, mint a negatív munkahelyi légkör főbb okozói laboratóriumokban
Bartalis Levente
35-46
PDF
Munkafüggőség kutatása a menedzsment területén
Véghné Madarasi Veronika, Barizsné Hadházi Edit
47-62
PDF
Vállalkozás és menedzsment
Pilot kutatás egy menedzsment keretrendszer alkalmazásának lehetőségéről induló vállalkozások körében
Darnai Balázs, Gályász József, Dajnoki Krisztina
65-77
PDF
Munkáltatói márka és a márkaépítés koncepciójának fejlődési útja
Farkas Attila, Filep Roland, Dajnoki Krisztina
79-95
PDF