Késői szüretelésre alkalmas szőlőfajták cukortartalmának és összetételének alakulása az érés során

Main Article Content

József Sümegi
Zsombor Sümegi
Gergő Kispál
Gergő Láda
Antal Véha
Ernő Gyimes

Abstract

In the last few years more and more people can discover the taste of dessert wine which need special so called "late harvested" grape. This paper present the changes of sugár content (SC) as well the glucose (G) and fructose (F) ratio during ripening. Common case the G and F ratio is 1:1, in the over matured grape the fructose content is higher.

Downloads

Download data is not yet available.

Article Details

How to Cite
Sümegi, József, Zsombor Sümegi, Gergő Kispál, Gergő Láda, Antal Véha, and Ernő Gyimes. 2013. “Késői szüretelésre Alkalmas szőlőfajták cukortartalmának és összetételének alakulása Az érés során”. Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok 8 (1-2):77-82. https://doi.org/10.14232/jtgf.2013.1-2.77-82.
Section
Articles