Sütőipar fejlesztési irányai napjainkban
Main Article Content
Absztrakt
A fogyasztók különböző táplálkozási igényei újabb és újabb követelményeket támasztanak az élelmiszerekkel szemben, ami számos innovációt követel meg a vállalatoktól. Az említett igényeket követő trendek egységes célja a fogyasztók egészséges táplálkozásának biztosítása. A trendek kialakításában jelentős szerepe van az egyének életmódjának, egészségügyi állapotának, továbbá a technológia- és a tudomány fejlődésének. A folyamatosan változó trendek követése az élelmiszeripar összes szakágazatára hatással van, így a sütőipar, mint alapélelmiszert előállító ágazat, sem képez ez alól kivételt, így ehhez alkalmazkodva az számos innovációval állt elő termékeiben, amelyhez igyekszik technológiáját is igazítani.
Letöltések
Letölthető adat még nem áll rendelkezésre.
Article Details
Hogyan kell idézni
Szabó, P. Balázs, és Zita Boglárka Zakupszki. 2019. „Sütőipar fejlesztési irányai Napjainkban”. Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok 14 (3):73-80. https://doi.org/10.14232/jtgf.2019.3.73-80.
Folyóirat szám
Rovat
Agrár-, erdő- és élelmiszergazdaság