Olvasóvá nevelés: Recenzió - Fehér, Zsuzsanna (Közösségi Kapcsolódások - tanulmányok kultúráról és oktatásról, 2024)
Olvasóvá nevelni és motiváltnak tartani a gyermeket az olvasás iránt egy hosszú folyamat. Nem elég a biztos alapokat letenni, a folyamatot fel kell építeni, meg kell tervezni hosszú távon. A gyermekek nyitott könyvek, arra van szükségük, hogy jó helyen tárjuk fel őket. Vass Dorottea Olvasásmotiváció című kötete és a D012 módszer ehhez ad útmutatást, mind a szülők, mind a szakemberek számára, de alkalmas önfejlesztésre is.