Frazer-Imregh Monika – Hamvas Endre Ádám (szerk., ford.), Picatrix – A bölcs célja, Budapest, Szenzár Könyvek, Bibliotheca Hermetica-sorozat, 2022, 630 p. - Láng, Benedek (Antikvitás & Reneszánsz, 2023)
Frazer-Imregh Monika – Hamvas Endre Ádám (szerk., ford.), Picatrix – A bölcs célja, Budapest, Szenzár Könyvek, Bibliotheca Hermetica-sorozat, 2022, 630 p.