Levelek a múltból: pótlások Brodarics István leveleinek pótlásához - Kasza, Péter (Antikvitás & Reneszánsz, 2022)
A rövid forrásközlés öt, eddig ismeretlen Brodarics-levél szövegét adja közre. Az első kettő a kassai polgárokhoz, a második Czibak Imre váradi püspökhöz szól, az utolsó kettő címzettje Révay Ferenc. A leveleket rövid regeszta vezeti be és jegyzetek kísérik.