Megjegyzések Sapphó Kypris-költeményének rekonstrukciójához és értelmezéséhez (5–6skk.) - Mayer, Péter (Antikvitás & Reneszánsz, 2021)
A tanulmány számba veszi a Sapphó Kypris-költeménye 5–6. sorára vonatkozó lehetséges rekonstrukciókat, és kritikailag elemzi, valamint értelmezi ezeket a sapphói életmű és a korai görög líra tágabb összefüggésében.