Megalázó lakoma: Iuvenalis 5. szatírájának fordítása - Gellérfi, Gergő (Antikvitás & Reneszánsz, 2021)
A Iuvenalis első könyvét záró, a kliens–patrónus-viszony eltorzulását fókuszba állító szatíra jegyzetelt prózai fordítása olvasható az alábbiakban.