Igaz történet a nagy halról: Iuvenalis 4. szatírájának fordítása - Gellérfi, Gergő (Antikvitás & Reneszánsz, 2020)
Egy rövid, a falánk Crispinus elleni invektíva és az antik irodalom egyik legkülönlegesebb eposzparódiája – e két egységből áll össze Iuvenalis 4. szatírája, amelynek jegyzetelt prózai fordítása olvasható a következőkben.