Levelek a múltból: : pótlások Brodarics István leveleinek pótlásához - Kasza, Péter (Antikvitás & Reneszánsz, 2024)
A rövid forrásközlés öt, eddig ismeretlen Brodarics-levél szövegét adja közre. Az első kettő a kassai polgárokhoz, a második Czibak Imre váradi püspökhöz szól, az utolsó kettő címzettje Révay Ferenc. A leveleket rövid regeszta vezeti be és jegyzetek kísérik. This short source edition provides the texts of five previously unknown Brodericusletters. The first two were written to the citizens of Kassa (now: Košice, Slovakia), the third one to Imre Czibak Bishop of Várad (now: Oradea, Romania), the last two to Ferenc Révay. The letters are introduced by a short recension and accompanied by notes.